Passbeskrivning Sbg

MULTIFIT
CrossFit-inspirerad träning. Multifit är en kombination av styrke- och konditionsträning och bygger på funktionella övningar som utförs under hög intensitet och med konstant variation. Det är ett slags hybrid av tyngdlyftning, styrkelyft, gymnastik och sprint och syftar till att skapa en så komplett och allsidig atlet som möjligt. Kan vara både inne och ute så medtag skor för båda tillfällena.

MULTIFIT INTRODUKTION
Lär dig tekniken i framförallt de svårare momenten, t.ex. med skivstång och gymnastiska övningar.

CIRKEL/3D
Cirkelträning med kroppsvikt och redskap (bl.a. kettlebells, skivstång och TRX). För hela kroppen med mål att bli starkare, uthålligare och få bättre livskvalité. Här tränar vi även 3D, en nyhet i träningsvärlden. Kroppen jobbar i tre plan men oftast använder man endast två plan i träning. Nu vet vi bättre och tränar även det tredje (det transversala) planet. Tänk att du gör vanliga knäböj men här har du en fot framför den andra och inroterad dessutom ska du vrida överkroppen för att kasta en boll. Allt fler idrottare som t.ex. NHL- och fotbollsspelare använder denna typ av träning men även för de som vill göra en insats i hemmet eller i trädgården stärker här upp kroppen så den håller för alla vardagens rörelser. Passet STARK MAMMA använder flitigt denna filosofi.

TYNGDLYFTNING
Här tränar vi olympiska lyft. Ryck och stöt eller snatch och clean n jerk som det heter på engelska. Komplex träning för hela kroppen och det är kanske här din tävlingssatsning börjar?

STARK SENIOR
Träning för att vara stark och klara vardagen längre. Anpassad för att få bättre koordination och balans och givetvis mer styrka.

STARK MAMMA
Träning för nyblivna mammor som vill återfå styrkan som fanns innan graviditeten och förhoppningsvis bli ännu starkare, uthålligare och få bättre livskvalité. De små liven ligger tryggt i mitten när mammorna tränar i ständigt varierande pass som varar i 45 minuter. Passen är upplagda så att du ska kunna känna dig trygg och stark som mamma och i alla de svåra rörelser som man faktiskt prövas i med ett barn eller två i famnen.

MULTIFIT UNG & STARK 10-14 ÅR
CrossFit-inspirerad träning anpassad för barn. Vi tränar med den egna kroppen som bas samt redskap som kettlebells och lättare vikter m.m. Målet är att barnen ska ha roligt men de kommer säkert öka sin kondition, balans, motorik, kroppskännedom samt styrka samtidigt som de har kul. Inga förkunskaper krävs vilket gör att alla kan delta!

Tider för våra gruppass kan ses här på vår bokningssida.

Kommentarer inaktiverade.