Passbeskrivning Sbg

MULTIFIT
CrossFit-inspirerad träning. Multifit bygger från grunden genom naturliga och funktionella rörelser som springa, lyfta, kasta, hoppa, klättra, dra, knuffa och pressa, som främjar den totala hälsan. Det slutgiltiga målet med Multifit är att öka din arbetskapacitet över ett brett tidsintervall och olika områden som t.e.x. styrka, uthållighet och motorik. Kan vara både inne och ute så medtag skor för båda tillfällena.

NYBÖRJARE MULTIFIT
För att komma igång finns det inget bättre sätt än att ta sig till gymmet och få visat hur man med rätt teknik utför de mest basala övningarna inom funktionell träning och Multifit. Här är momenten lite enklare än ursprungspasset men tempot är precis lika högt, om man vill.

CIRKEL/3D
Cirkelträning med kroppsvikt och redskap (bl.a. kettlebells, skivstång och TRX). För hela kroppen med mål att bli starkare, uthålligare och få bättre livskvalité.
Här tränar vi även 3D, en nyhet i träningsvärlden. Kroppen jobbar i tre plan men oftast använder man endast två plan i träning. Tänk att du gör vanliga knäböj men här har du en fot framför den andra och inroterad dessutom ska du vrida överkroppen för att kasta en boll. Allt fler idrottare använder denna typ av träning. Här stärker du upp kroppen så den håller för alla vardagens rörelser. Passet STARK MAMMA använder flitigt denna filosofi.

SPINNING
Intensiv träning på sina egna villkor cyklar vi inomhus på moderna BodyBike smart+ där man kan utläsa det mesta av sin träning via BodyBike smart´s + egen app.

RODD H.I.I.T
Högintensiv intervallträning på roddmaskiner från bästa märket Concept. Effektiva pass tidsmässigt, träning för hela kroppen samtidigt som det är väldigt skonsamt.

KETTLEBELLS
Ett pass för hela kroppen med det enkla och gamla redskapet kettlebell. Styrka blandas med uthållighet.

KROPPSVIKT
Din egna kropp ska klara av väldigt mycket. Den ska vara med dig hela livet. Alla övningar här görs med din kropp som redskap. Du blir genomtränad.

STARK FÖR ALLA
När man vill bli stark på “riktigt” och lyfta stenar, gå med tunga väskor och välta däck är detta passet för dig. Dessutom gör man självklart vanliga knäböj, marklyft och en del anat smått och gott.

TYNGDLYFTNING
Här tränar vi olympiska lyft. Ryck och stöt eller snatch och clean n jerk som det heter på engelska. Komplex träning för hela kroppen och det är kanske här din tävlingssatsning börjar?

STARK SENIOR
Träning för att vara stark och klara vardagen längre. Anpassad för att få bättre koordination och balans och givetvis mer styrka.

NYBÖRJARE SENIOR
Seniorer som är helt nya vad gäller träning men som vill ta det första klivet till att orka mer och få starkare muskler och benstomme.

STARK MAMMA
Träning för nyblivna mammor som vill återfå styrkan som fanns innan graviditeten och förhoppningsvis bli ännu starkare, uthålligare och få bättre livskvalité. De små liven ligger tryggt i mitten när mammorna tränar i ständigt varierande pass som varar i 45 minuter. Passen är upplagda så att du ska kunna känna dig trygg och stark som mamma och i alla de svåra rörelser som man faktiskt prövas i med ett barn eller två i famnen.

MULTIFIT UNG & STARK (10-13 år)
CrossFit-inspirerad träning anpassad för barn. Vi tränar med den egna kroppen som bas samt redskap som kettlebells och lättare vikter m.m. Målet är att barnen ska ha roligt men de kommer säkert öka sin kondition, balans, motorik, kroppskännedom samt styrka samtidigt som de har kul. Inga förkunskaper krävs vilket gör att alla kan delta!

MULTIFIT TEENS (13-17 år)
Med inspiration från Multifitpassen lär sig tonåringarna här grunderna i funktionell träning samtidigt som de ska ha roligt och utmanas.

PIPPIGYMPA (3-6 år)
Hinderbana, stationsgympa, stafetter och lekar. Här varieras träningsmomenten. Du som förälder är med under passet och kanske t.o.m. får svettas lite du också. Barn som har en förälder som är medlem på något av våra gym har förtur.   

TEAM WOD
Här jobbar ni ihop två och två eller fler och tar er igenom roliga multifit-övningar tillsammans. Du kan komma till passet utan lagkamrat.

Tider för våra gruppass kan ses här på vår bokningssida.

[/vc_column_text]

Kommentarer inaktiverade.