Passbeskrivning Hörvik

Passen vi erbjuder i Hörvik är följande:

CIRKEL/3D
Cirkelträning med kroppsvikt och redskap (bl.a. kettlebells, skivstång och TRX). För hela kroppen med mål att bli starkare, uthålligare och få bättre livskvalité. Här tränar vi även 3D, en nyhet i träningsvärlden. Kroppen jobbar i tre plan men oftast använder man endast två plan i träning. Nu vet vi bättre och tränar även det tredje (det transversala) planet. Tänk att du gör vanliga knäböj men här har du en fot framför den andra och inroterad dessutom ska du vrida överkroppen för att kasta en boll. Allt fler idrottare som t.ex. NHL- och fotbollsspelare använder denna typ av träning men även för de som vill göra en insats i hemmet eller i trädgården stärker här upp kroppen så den håller för alla vardagens rörelser.

SPINNING
Spinning är effektiv och uppbyggande konditionsträning. Du tränar på en spinncykel där du enkelt anpassar motståndet. Coachen tar dig genom ett varierat ”landskap” där du själv bestämmer nivå, känsla och tryck i pedalerna. Passet kan vara behagligt ansträngande eller riktigt tufft, det är helt upp till dig.

MEDIYOGA
Enkla eller mer fysiska rörelser, avslappningsövningar, skön stretch och stilla meditationsstunder. Inga förkunskaper behövs. Välkommen för närvaro, uthållighet, styrka, flexibilitet och koncentration. Men också för att se vad andningen kan göra för dig och påverka dig i träning och i vardagslivet.

VINYASA YOGA
Dynamisk yogaform där vi jobbar med att synkronisera rörelsen med andetaget. I ett härligt flöde jobbar vi med att stärka upp och stretcha ut muskler och leder., rensa ut i kroppen, öka cirkulationen, lungkapaciteten och lugna nervsystemet.

STARK SENIOR
Träning för att vara stark och klara vardagen längre. Anpassad för att få bättre koordination och balans och givetvis mer styrka.

MULTIFIT UNG & STARK 10-14 ÅR
CrossFit-inspirerad träning anpassad för barn. Vi tränar med den egna kroppen som bas samt redskap som kettlebells och lättare vikter m.m. Målet är att barnen ska ha roligt men de kommer säkert öka sin kondition, balans, motorik, kroppskännedom samt styrka samtidigt som de har kul. Inga förkunskaper krävs vilket gör att alla kan delta!

Se gruppassens tider här på vår bokningssida.

Kommentarer inaktiverade.