ON training – Sölvesborg

ÖPPET ALLA DAGAR 05-23

Bemannade öppettider:
Mån   kl. 16:00 – 20:00
Tis      kl. 09:00 – 13:00
Ons    kl. 16:00 – 20:00
Tors   kl. 09:00 – 13:00
Fre     kl. 10:00 – 12:00

Välkommen till vår nybyggda lokal på Kämpaslätten med 930 kvm gymyta. Vi utvecklar vårt koncept med funktionell träning. Nyheter bland passen är bland annat Spinning, Rodd och Pippigympa men även rena nybörjarpass för seniorer och i Multifit (funktionell träning) samt hela Les Mills-konceptet.

På ON training i Sölvesborg tränar alla – de som går på förskolan till de som varit pensionärer i flera år. Här tränar de som aldrig varit på ett gym innan i symbios med tävlande tyngdlyftare och crossfitatleter. Här bygger mammorna upp sin styrka efter förlossningen lika målmedvetet som styrkelyftarna. Här tränar fotboll-hockey och innebandyspelare grenspecifikt på samma magnesiumbeklädda golv. Här tränar alla våra räddare från ambulans, brandkår och polis. Oavsett vem av dessa du är, ska du veta att du är välkommen och att ditt svett inte är annorlunda än någon annans.

Atleterna själva kallar ofta ON training sitt andra hem. Här hjälper och peppar alla varandra att nå sina mål efter sina förutsättningar.

Gymmet ligger på Galjalyckevägen 16, på Kämpaslätten i Sölvesborg.

Kommentarer inaktiverade.