Företag

Med friskvård och träning i ditt företag så ökar motivationen och trivseln hos personalen. Att effektiviteten ökar och sjukfrånvaron minskar är numera ett välkänt faktum, men att exempelvis fys-pass med en personlig tränare även kan vara perfekt som en typ av teambuilding är kanske inte lika många som tänkt på.

ON training hjälper företag med träning. Träningen genomförs på träningsanläggning, företaget eller utomhus. Det går att ha både gruppträning eller personlig träning, det är helt upp till er. Gruppträningen kan syfta till ökad kondition, styrka eller kanske att stärka upp muskler som används i det dagliga arbetet.

När det gäller personlig träning tittar vi på den anställdes egna mål och förutsättningar för att sammanställa ett träningsupplägg som passar dennes livsstil och övriga villkor. Att friskvård och personlig träning numera är en avdragsgill utgift och investering är något som inte alla företagare känner till.

ON training är medlem i Folkhälsan i Sölvesborg. Vi har under 2016-2017 utbildat ca 20 utvalda företagsrepresentanter inom företagshälsa och dessa har blivit diplomerade Hälsobringare.

Kommentarer inaktiverade.